Arrangementen

Erfgoed logies

Toeristische en culturele uitstappen, fiets- en wandeltochten in de natuur, watersport, gidsen in Maaseik of in de oude mijnsites,...    Maaseik en Limburg hebben heel wat te bieden.

 

 

Daarnaast zijn ook heel wat steden en toeristische trekpleiters vlot te bereiken met de auto: het witte stadje Thorn, Maastricht, Valkenburg, het openluchtmuseum van Bokrijk, Hasselt, Luik, Aachen, ...

 

 

Neem gerust contact op indien u een meerdaags programma wil samenstellen. We helpen u graag verder.  

Fietsarrangement

Fietsvriendelijk logies

Thema : Grensoverschrijdende legenderoute

 

Inhoud : 2 overnachtingen in 2 persoonskamers met uitgebreid ontbijt, lunchpakket voor 2 personen 1 dag, 2 fietsen 1 dag, fietsbrochure, privé parking voor de auto.

 

Prijs : 270,00 € / 2 personen

 

Wandelarrangement *

Thema : Een stroom van cultuur

 

Inhoud : 1 overnachting in 2 persoonskamer met uitgebreid ontbijt, wandelbrochure, bezoek aan Archeologisch Museum, de oudste apotheek van België en de kerkschatten. Rustpauze met een Maaseiker koffie.

 

Prijs : 140,00 € / 2 personen

 

* niet mogelijk op Maandag daar de Musea dan gesloten zijn.

 

Extra: feestjes en recepties...

Onze tuin

Het Agnetenklooster leent zich ook perfect voor het organiseren van diners, recepties, familierunies, (tuin)feesten of evenementen, waarbij (een deel van) de gasten eventueel ook kunnen blijven overnachten...

 

In samenspraak met u organiseren wij graag deze feestelijke evenementen (themakeuze, versiering, menu,...) en verzorgen de coördinatie.

 

Ook een"simpele" foto shoot van uw huwelijk in de prachtige tuin is mogelijk.

 

 

 

  • Het agnetenklooster
  • Het agnetenklooster
  • Het agnetenklooster